Vrancea: Băiat de 14 ani, în stare gravă după ce s-a aruncat pe geam întrucât se temea de tatăl său

Un adolescent de 14 ani din Focşani se află în stare gravă după ce s-a aruncat de la o fereastră a apartamentului în care locuieşte, situat la etajul întâi, surse din Poliţie spunând că băiatul consumase alcool şi se temea de tatăl său.

920 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Băiat de 14 ani, în stare gravă după ce s-a aruncat pe geam întrucât se temea de tatăl său

Vrancea: Băiat de 14 ani, în stare gravă după ce s-a aruncat pe geam întrucât se temea de tatăl său (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţia Judeţeană Vrancea, un băiat de 14 ani din Focşani s-a aruncat, sâmbătă seară, de la etajul întâi al blocului în care locuieşte, de la geamul de la baie.

Conform aceloraşi surse, adolescentul ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-ar fi aruncat de la etaj de teama tatălui său.

În urma impactului cu solul, băiatul a suferit un politraumatism cranian, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" din Bucureşti.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce l-a determinat pe adolescent să se arunce de la etaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici