Vrei să mergi cu copilul la restaurant ? Garantează că acesta nu se va ridica de pe scaun

  • Reguli proprii impuse de restaurante pentru a evita răspândirea Coronavirusului
  • Xenia este de acord să-şi lase copilul acasă atunci când vrea să meargă la restaurant
  • Alergatul printre mese la restaurant după copil este interzis la un restaurant din Constanţa
641 afișări
Imaginea articolului Vrei să mergi cu copilul la restaurant ? Garantează că acesta nu se va ridica de pe scaun

Vrei să mergi cu copilul la restaurant ? Garantează că acesta nu se va ridica de pe scaun

Deschiderea restaurantelor în interior se pare că a adus mai multe reguli decât cele impuse de Guvern.

În Constanţa, pentru a evita acuzaţia de zădărnicire a combaterii bolilor, patronii unor restaurante au completat lista măsurilor obligatorii cu reguli proprii.

Copiii sub paisprezece ani nu au voie să vină în restaurant dacă părinţii nu îşi asumă faptul că aceştia stau la masă şi nu zburdă printre picioarele celorlalţi clienţi.

Restaurantele s-au confruntat cu diferite situaţii de când au redeschis, iar această regulă îi face pe clienţi să se simtă în siguranţă.

„Sunt dispus să pierd un segment de clienţi, sunt dispus poate să pierd şi din cifra de afaceri, să scadă vânzarea să spunem. Şi părinţii şi copiii trebuie să păstreze distanţa socială. Şi părintele care aleargă după copil să mi-l adune dintre mese, trebuie să păstreze distanţa socială”, a spus Danu Crinu, proprietarul unui restaurant.

Părerile sunt împărţite pe grupurile de mămici, unele acceptă faptul că cei mici nu pot fi mereu controlaţi.

„Noi trebuie să ne adaptăm. Eu, de exemplu, am un copil de cinci ani şi sunt unele zile în care e foarte agitat şi nu-l pot ţine la masă. Ar trebui să merg după el, să-l iau şi să nu am masca cu mine şi nu e ok”, a spus Xenia Sava, o mămică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici