Vrei să te angajezi în străinătate? Cum să nu iei “ţeapă” de la firma de intermediere!

Vrei să-ţi găseşti un loc de muncă în străinătate, iar firmele de intermediere ţi se par cea mai bună soluţie? Ai găsit o multitudine de site-uri cu oferte care mai de care mai tentante? Gândeşte-te de două ori înainte de a apela la o astfel de firmă şi, mai ales, verifică atât firma care intermediază plecarea, cât şi angajatorul.

73 afișări
Imaginea articolului Vrei să te angajezi în străinătate? Cum să nu iei “ţeapă” de la firma de intermediere!

Vrei să te angajezi în străinătate? Cum să nu iei “ţeapă” de la firma de intermediere!

Citeşte cu atenţie contractul pe care îl semnezi şi nu da bani înainte de a ajunge la destinaţie şi de a te asigura că sunt îndeplinite condiţiile din contract. Acestea sunt doar câteva sfaturi date de autorităţi, în condiţiile în care fraudele în domeniul intemedierii de forţă de muncă în străinătate s-au înmulţit în ultima perioada.

Ţi se promite un anumit loc de muncă şi un anumit salariu, iar la destinaţie constaţi că angajarea se face în cu totul alte condiţii, iar salariul este cu mult mai mic!

Ţi se cere un comision pentru găsirea unui loc de muncă, după care aştepţi luni întregi fără niciun semn de la firma de intermediere!

Citeşte mai multe despre firmele de intermediere pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici