Vrei să-ţi petreci vacanţa la cort? Ce trebuie să ştii pentru o vacanţă reuşită

Vrei să ai parte de aventura vieţii tale şi să dai o notă de adrenalină vacanţei? Hai să descoperim împreună ce înseamnă să mergi cu cortul, unde să campezi, precum şi ce să faci să nu te rătăceşti!

435 afișări
Imaginea articolului Vrei să-ţi petreci vacanţa la cort? Ce trebuie să ştii pentru o vacanţă reuşită

Vrei să-ţi petreci vacanţa la cort? Ce trebuie să ştii pentru o vacanţă reuşită (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Multe sunt situaţiile în care ajungi pe munte şi realizezi că nu ai luat cu tine ba o lanternă, ba o pereche de şosete de schimb sau cine ştie ce altceva.

Atunci când vrei să colinzi prin sălbăticie, e bine totuşi să ai un bagaj care să îţi acopere strictul necesar sau să te scoată din diverse situaţii.

Cu siguranţă că ai citit multe poveşti înspăimântătoare despre oamenii care s-au aventurat într-o călătorie pe munte, cu cortul, sau la mare. Deşi nu spunem să le crezi pe toate, ele au ceva adevăr la bază.

Înainte de a pleca într-o călătorie, cu cortul, trebuie să ştii câte ceva despre acest lucru. Nu ezita să ceri părerile "veteranilor" în ceea ce priveşte tipul de cort, locul de campare, ce anume trebuie să iei cu tine, precum şi care sunt cele mai importante lucruri de punctat într-o asemenea aventură în care te vei simţi cu mult mai aproape de natură.

Citeşte mai multe despre petrecerea vacanţei la cort pe www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici