Vrei un job în străinătate în 2011? Grăbeşte-te să aplici până la sfârşitul anului

Dacă în acest an nu ai reuşit să-ţi găseşti un loc de muncă în România, care să te satisfacă, sau să te angajezi, în cazul în care eşti şomer, nici 2011 nu se anunţă a fi anul revenirii pe piaţa muncii, potrivit www.incont.ro.

31 afișări
Imaginea articolului Vrei un job în străinătate în 2011? Grăbeşte-te să aplici până la sfârşitul anului

Vrei un job în străinătate în 2011? Grăbeşte-te să aplici până la sfârşitul anului (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Deşi patronii din România estimează reluarea timidă a angajărilor, acest lucru se va întâmpla doar în anumite sectoare ale industriei, iar Guvernul anunţă continuarea politicii de concedieri la stat. Pe fondul înăspririi condiţiilor de acordare a ajutoarelor sociale şi a indemnizaţiei de şomaj, singura soluţie pare a fi găsirea unui loc de muncă în străinătate.

Anunţurile de angajare pe site-urile specializate, pentru anul viitor, au apărut deja şi cu cât aplici mai repede pentru un loc de muncă, cu atât ai mai multe şanse să te angajezi încă de la începutul anului următor.

Dacă România va avea o revenire economică timidă în 2011, de 1-1,5%, ceea ce nu va permite reluarea masivă a angajărilor, în alte ţări europene se pare că ai mai multe şanse să te angajezi, încă de la începutul anului.

Citeşte mai multe despre un job în străinătate în 2011 pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici