Vrei un job sezonier în străinătate? Vezi aici care sunt ofertele

Românii care vor să lucreze în străinătate în perioada verii trebuie să se grăbească dacă vor să mai prindă un loc liber. În acest moment, mai sunt disponibile în jur de 8.500 de joburi sezoniere, cu 33% mai puţine faţă de începutul lunii mai, potrivit unui site de recrutare pentru forţa de muncă în străinătate.

454 afișări
Imaginea articolului Vrei un job sezonier în străinătate? Vezi aici care sunt ofertele

Vrei un job sezonier în străinătate? Vezi aici care sunt ofertele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De exemplu, în domeniul turismului, angajatorii din străinătate au peste 4.100 de posturi pentru români, la care se adaugă aproximativ 1.200, în restaurante, şi în jur de 900, pe vasele de croazieră. Şi în agricultură sunt libere peste 900 de joburi pentru muncitorii din România, scrie gandul.info.

Cât despre salarii, cel mai puţin se oferă în agricultură şi silvicultură - aproximativ 600-800 de euro pe lună. Industria turismului este cea în care se poate câştiga cel mai bine. Cu tot cu bacşişuri, un angajat bun poate ajunge la 2.000 de euro pe lună, au explicat pentru gândul reprezentanţii site-ului.

Dacă se adaugă şi contractele de muncă pe perioadă nedeterminată, peste 22.000 de locuri sunt disponibile acum pe site-ul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici