VREMEA pentru vineri: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti şi la munte

Vremea se va încălzi vineri în toată ţara, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 13...14 grade în nordul teritoriului şi 20 de grade în sud-est. Cerul se va înnora treptat pe parcursul zilei începând din vest, aria ploilor se va extinde cuprinzând majoritatea regiunilor, iar izolat, în special la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp.

1321 afișări
Imaginea articolului VREMEA pentru vineri: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti şi la munte

VREMEA pentru vineri: Ce temperaturi vor fi în ţară, în Bucureşti şi la munte (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Excepţie vor face Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari în sudul Banatului, Dobrogea şi în zona de munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 şi 10 grade.

În BUCUREŞTI:

Vremea se va încălzi vineri în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade.

La MUNTE:

Vremea se va încălzi. Cerul se va înnora treptat pe parcursul zilei începând cu masivele vestice, iar aria ploilor se va extinde cuprinzând toată zona montană. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Vântul va avea intensificări locale, cu vitezele cele mai mari în zona înaltă.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici