Vremea rea închide Transalpina între Rânca şi Obârşia Lotrului

Cel mai frumos tronson din Transalpina (DN 67C), cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, va fi închis începând de marţi până în iunie 2020, din cauza prognozei meteo.

448 afișări
Imaginea articolului Vremea rea închide Transalpina între Rânca şi Obârşia Lotrului

Vremea rea închide Transalpina între Rânca şi Obârşia Lotrului

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în perioada 29 octombrie 2019, ora 17.00 – 1 iunie 2020, ora 8.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe Transalpina (DN 67C) între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din următoarea perioadă.

CNAIR face apel la şoferi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere, restricţiile şi semnalizarea rutieră temporară instituită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici