Vreţi un loc de muncă? Iată ce oferte sunt disponibile

În continuare, numărul celor care caută un loc de muncă este mai mare decât numărul job-urilor disponibile. Ca tendinţă generală, dacă vreţi să vă angajaţi, cele mai mari şanse le aveţi pe posturi care nu necesită o specializare anume, în timp ce poziţiile de conducere sau pentru specialişti sunt limitate, informează businessmagazin.ro.

64 afișări
Imaginea articolului Vreţi un loc de muncă? Iată ce oferte sunt disponibile

Vreţi un loc de muncă? Iată ce oferte sunt disponibile (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă sunteţi arhitect, spre exemplu, şi firma la care lucraţi s-a închis, trebuie să ştiţi că bursa locurilor de muncă nu este foarte ofertantă - în medie, nu sunt mai mult de 1.000 de posturi libere în toată ţara. Nici contabilii nu sunt mai norocoşi, chiar dacă în ultima vreme au fost destule firme care s-au închis şi care, implicit, au avut nevoie de servicii de contabilitate.

O altă informaţie importantă ţine de felul în care veţi fi plătit. Pentru multe dintre job-urile de reprezentant de vânzări nu există salarii fixe, iar banii pe care îi luaţi la sfârşitul lunii se calculează în funcţie de rezultatele din luna respectivă.

Citiţi mai multe despre cele mai căutate joburi şi care sunt salariile plătite pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici