WhatsApp lansează mesajele video instantanee

WhatsApp lansează mesajele video instantanee de maxim 60 de secunde.

719 afișări
Imaginea articolului WhatsApp lansează mesajele video instantanee

WhatsApp lansează mesajele video instantanee

Anunţul a fost făcut de către Mark Zuckerberg: https://www.facebook.com/zuck/videos/2397591453733981

„Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde la chat-uri în timp real şi de a spune ceea ce doriţi în 60 de secunde. Credem că va fi o modalitate distractivă de a împărtăşi momente sau de a da veşti bune. Practic, funcţia este o evoluţie a mesajelor vocale care au schimbat modul în care oamenii comunică datorită capacităţii de a-şi împărtăşi vocea rapid şi în siguranţă", a explicat el.

Trimiterea unui mesaj video se va face exact cum se trimit mesajele vocale. Utilizatorii trebuie doar să treacă la modalitatea video şi să ţină apăsat pentru a înregistra.

Videoclipurile vor fi redate automat în chat fără sunet, însă poate fi activat şi sunetul.

„Mesajele video sunt protejate cu criptare end-to-end pentru a le asigura securitatea. Am început deja să implementăm mesajele video, iar în următoarele săptămâni vor fi disponibile pentru toată lumea”, a anunţat Meta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
whatsapp,
mesaje,
video

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici