Wizz Air închide baza din Bacău. Ce se întâmplă cu cei care au rezervat bilete

Wizz Air închide baza din Bacău, cu precizarea că angajaţilor de aici le vor fi oferite oportunităţi în alte zone ale „reţelei”.

1671 afișări
Imaginea articolului Wizz Air închide baza din Bacău. Ce se întâmplă cu cei care au rezervat bilete

Wizz Air închide baza din Bacău. Ce se întâmplă cu cei care au rezervat bilete

Wizz Air anunţă ajustarea reţelei şi planuri de optimizare a pieţei în ceea ce priveşte operaţiunile sale din România, „pentru a reflecta contextul economic în schimbare, care nu a permis operarea bazei într-un mod viabil”.

Astfel, compania aeriană îşi va închide, de marţi, baza din Bacău şi „va beneficia de ocazia de dezvoltare relocându-şi capacitatea către alte rute cu o cerere mai ridicată”.

Wizz Air precizează că va continua să opereze o serie de rute din Bacău, incluzând cele către Londra Luton şi Milano Malpensa. Angajaţilor de la baza din Bacău le vor fi oferite oportunităţi în alte zone ale reţelei Wizz Air.

Primul zbor al Wizz Air a decolat din Bacău în data de 29 octombrie 2020, iar de atunci, compania aeriană şi-a extins constant operaţiunile, transportând aproape jumătate de milion de pasageri pe rutele sale cu tarif redus către şi dinspre Bacău.

„Clienţii afectaţi, care au rezervat bilete direct prin wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene, vor fi notificaţi prin e-mail şi pot opta pentru rezervarea gratuită a unui alt bilet, pentru rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare sau rambursarea a 100% din preţul biletului”, transmite compania.

„Mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operaţiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienţilor noştri români pentru orice inconvenienţe pe care această decizie le va cauza. Prioritatea noastră în acest moment este să ne asigurăm că toţi clienţii afectaţi sunt contactaţi direct, primind sfaturi clare cu privire la opţiunile lor, şi să avem grijă de colegii şi echipajul nostru din Bacău. Wizz Air continuă să ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din România, inclusiv din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Suceava, Iaşi şi Sibiu”, declară Tischner Roland, Officer Wizz Air Hungary General Operations.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici