YouTube ia măsuri pentru a face faţă pandemiei. Noile decizii afectează toată Europa

  • YouTube ia măsuri în contextul pandemiei
  • Compania a decis ca tot contentul video să fie redat la calitate standard
  • Măsurile se aplică în întreaga Uniune Europeană
2920 afișări
Imaginea articolului YouTube ia măsuri pentru a face faţă pandemiei. Noile decizii afectează toată Europa

YouTube ia măsuri pentru a face faţă pandemiei. Noile decizii afectează toată Europa

YouTube a anunţat vineri că va reduce calitatea la care sunt redate videoclipurile, în Uniunea Europeană, în contextul în care mii de europeni lucrează în prezent de acasă.


YouTube este a doua companie de streaming, după Netflix, care ia măsuri menite să prevină blocajele ce ar putea apărea din cauza numărului mare de utilizatori.

„Toate videoclipurile vor fi redate la calitate standard”, au anunţat reprezentanţii YouTube într-un comunicat.

Decizia este valabilă pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici