Zdob şi Zdub şi-a amânat concertele din luna aprilie. 4 componenţi ai trupei s-au îmbolnăvit de COVID-19

Formaţia din Republica Moldova se află în turneu de promovare a melodiei cu care va merge la Eurovision 2022.

248 afișări
Imaginea articolului Zdob şi Zdub şi-a amânat concertele din luna aprilie. 4 componenţi ai trupei s-au îmbolnăvit de COVID-19

Zdob şi Zdub şi-a amânat concertele din luna aprilie. 4 componenţi ai trupei s-au îmbolnăvit

Aflaţi în plin turneu internaţional pentru promovarea melodiei cu care vor reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2022, 4 dintre membrii trupei Zdob şi Zdub s-au îmbolnăvit de COVID-19, fapt ce îi determină să amâne sau să anuleze anumite evenimente pe care le aveau programate în perioada imediat următoare.

Având în vedere situaţia actuală, concertul trupei Zdob şi Zdub ce ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 25 aprilie, la Arenele Romane din Bucureşti a fost suspendat şi amânat până pe 22 mai.

Amânarea concertului aduce totodată şi schimbarea locaţiei, acesta urmând a fi susţinut la Grădina Urbană Herăstrău.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici