Zece hoteluri de pe litoralul românesc operează în regim all - inclusive

Zece hoteluri de pe litoralul românesc operează din luna iulie în regim all - inclusive, iar preţurile sunt identice sau mai mici decât decât cele oferite de unităţi hoteliere similare din Bulgaria.

950 afișări
Imaginea articolului Zece hoteluri de pe litoralul românesc operează în regim all - inclusive

Zece hoteluri de pe litoralul românesc operează în regim all - inclusive (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, Corina Martin, a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presă, că hotelurile care operează în regim all-inclusive sunt amplasate în Mamaia, Costineşti, Neptun, Jupiter şi Saturn. În vârf de sezon , un sejur printr-o agenţie de turism costă 446 de euro de persoană , 7 nopţi all inclusive, 4 stele la Nisipurile de Aur, în Bulgaria şi numai 423 de euro la un cunoscut hotel din Mamaia , cu aceleaşi standarde şi servicii - 4 stele all inclusive", a afirmat Corina Martin.

Ea a precizat că staţiunea "numărul unu în vânzări" rămâne Mamaia, care are în prezent un grad de ocupare aproape de sută la sută, dar sunt înregistrate creşteri importante ale gradului de ocupare şi pentru staţiunile din sudul litoralului, mai ales în Saturn, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Costineşti şi Venus.

Asociaţia Litoral şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism le recomandă turiştilor să achiziţioneze sejururi pe Litoral prin agenţiile de turism membre ANAT şi nu direct de la recepţia hotelurilor, având în vedere că tarifele practicate la recepţie sunt mai mari cu 30 - 40 % faţă de tarifele oferite prin agenţiile de turism.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici