Zece maşini dintr-un complex rezidenţial au fost sparte

Poliţiştii din Bucureşti efectuează cercetări după ce geamurile a zece maşini din parcarea unui complex rezidenţial au fost sparte, informează Poliţia Capitalei, care mai precizează că din maşini fie s-au furat lucruri, fie s-a încercat acest lucru.

2222 afișări
Imaginea articolului Zece maşini dintr-un complex rezidenţial au fost sparte

Zece maşini dintr-un complex rezidenţial au fost sparte

„În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel 112 Secţia 13 Poliţie a fost sesizată că în parcarea unui complex rezidenţial sunt mai multe autoturisme care prezintă geamul spart. La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, fiind identificate zece autoturisme, din care fie au fost sustrase bunuri, fie s-a încercat sustragerea”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi tentativă la furt calificat. 

Surse judiciare spun că maşinile ar fi fost sparte într-un complex de locuinţe noi din zona Pallady.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici