Zece suspecţi cercetaţi în cazul jafului de la Banca Transilvania

Şeful Poliţiei Română, Petre Tobă, a declarat, duminică, că în cazul jafului de la Banca Transilvania din Cluj-Napoca există zece suspecţi, în prezent fiind cercetate alibiurile acestora.

17 afișări
Imaginea articolului Zece suspecţi cercetaţi în cazul jafului de la Banca Transilvania

Zece suspecţi cercetaţi în cazul jafului de la Banca Transilvania (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul jafului de la Banca Transilvania din Cluj avem o dinamică a suspecţilor, în prezent fiind cercetate alibiurile unui număr de 10 suspecţi", a spus Petre Tobă.

Chestorul de poliţie Petre Tobă a precizat că în prezent nu poate fi eliminată niciuna din ipotezele iniţiale în cazul spargerii de la jumătatea lunii februarie a unei sucursale din Cluj-Napoca a Băncii Transilvania.

Anchetatorii clujeni susţin că cercul suspecţilor în cazul atacului armat de la o sucursală din Cluj-Napoca a Băncii Transilvania s-a redus la zece, însă nu pot da detalii, pentru a nu periclita ancheta, sperând că acest caz se va rezolva cât mai repede.

Citeşte şi:

Cluj: Jaf armat la o filială a Băncii Transilvania

Nica: Banca din Cluj, jefuită mai uşor decât o tonetă din piaţă

Băsescu: Statul trebuie să protejeze ordinea în spaţiul public

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici