Zece tinere între 18 şi 22 de ani, racolate prin metoda „loverboy”, obligate să se prostitueze în ţări din Europa. Unde acţionau presupuşii proxeneţi

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani din Galaţi au fost reţinuţi după ce au racolat prin metoda „loverboy” zece tinere şi le-au obligat să se prostitueze în mai multe ţări din Europa. Bărbaţii au câştigat 80.000 de euro.

4753 afișări
Imaginea articolului Zece tinere între 18 şi 22 de ani, racolate prin metoda „loverboy”, obligate să se prostitueze în ţări din Europa. Unde acţionau presupuşii proxeneţi

Zece tinere între 18 şi 22 de ani, racolate prin metoda „loverboy”, obligate să se prostitueze în ţări din Europa. Unde acţionau presupuşii proxeneţi

Potrivit Poliţiei Galaţi, poliţiştii au făcut marţi 6 percheziţii în oraşele Galaţi şi Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism.

La percheziţii a fost ridicată o maşină de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni. De asemenea, poliţiştii au ridicat şi 1.450 euro.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani din oraşul Târgu Bujor, bănuiţi de proxenetism, au fost reţinuţi.

„Din cercetări a reieşit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda loverboy, aceştia ar fi racolat 10 tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveţia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 80 000 de euro.

Cei trei au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă”, anunţă IPJ Galaţi.

Taguri:
loverboy,
reţinuţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici