Zeci de angajaţi ai unui şantier au fost evacuaţi, după ce în zonă a fost găsit un proiectil

Circa 40 de angajaţi de pe un şantier din Giurgiu au fost evacuaţi, joi, după ce, în timpul lucrărilor, aceştia au descoperit un proiectil din timpul războiului. Angajaţii ISU cercetează zona în căutarea altor proiectile.

331 afișări
Imaginea articolului Zeci de angajaţi ai unui şantier au fost evacuaţi, după ce în zonă a fost găsit un proiectil

Angajaţii de pe un şantier din Giurgiu, evacuaţi, după ce în zonă a fost găsit un proiectil

Echipa pirotehnică a ISU Giurgiu intervine, joi, pe un şantier, după ce o echipă de muncitori care efectua săpături în zona respectivă a descoperit un proiectil.

Specialiştii au stabilit că este vorba de proiectil exploziv fuzant, de calibru 88 mm, de provenienţă germană, rămas din timpul conflictelor armate.

Cei 40 de angajaţi de pe şantier au fost evacuaţi, aceştia fiind duşi la circa 1 kilometru de locul unde a fost găsit proiectilul.

Angajaţii ISU fac cercetări ca să vadă dacă în zonă sunt şi alte proiectile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici