Zeci de articole pirotehnice, introduse pe stadionul Giuleşti printr-o toaletă

Zeci de articole pirotehnice şi un banner au fost descoperite pe stadionul Giuleşti înaintea meciului de fotbal Rapid-Dinamo. Acestea au fost introduse pe arena sportivă printr-o toaletă, au anunţat poliţiştii.

310 afișări
Imaginea articolului Zeci de articole pirotehnice, introduse pe stadionul Giuleşti printr-o toaletă

Vineri „poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au fost sesizaţi de către jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, cu privire la faptul că, în contextul unui meci de fotbal, a fost identificat un sac de plastic care conţine mai multe materiale pirotehnice.”

În timp ce verificau arena sportivă, jandarmii au găsit un sac din plastic, în interiorul căruia se aflau 44 de articole pirotehnice, ambalate în mai multe pachete, dar şi un banner.

Din verificările efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că accesul în zona în care au fost găsite produsele în cauză, s-a făcut printr-o toaletă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Explozive „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici