Zeci de blocuri din zona Panduri - Calea 13 Septembrie, fără căldură şi apă caldă

RADET Bucureşti va întrerupe, marţi, furnizarea de energie termică pentru încălzire şi apa caldă de consum pentru 60 de blocuri din zona Panduri - Calea 13 Septembrie pentru remedierea unei avarii identificate în urmă cu o săptămână, care nu a putut fi remediată din cauza temperaturii nefavorabile.

289 afișări
Imaginea articolului Zeci de blocuri din zona Panduri - Calea 13 Septembrie, fără căldură şi apă caldă

Zeci de blocuri din zona Panduri - Calea 13 Septembrie, fără căldură şi apă caldă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru executarea lucrării, RADET Bucureşti va întrerupe furnizarea de energie termică pentru încălzire şi apa caldă de consum către consumatorii situaţi în perimetrul străzilor Calea 13 Septembrie, Şoseaua Panduri, Ioniţă Cegan, Buturugeni, Ion Urdăreanu, Frunte Lată şi Gârbea Ion, fiind afectate astfel 60 de blocuri.

"Reţeaua va fi repusă în funcţiune în dimineaţa zilei de 17 martie, la orele 4.00. Echipele de intervenţie vor face eforturi pentru devansarea orei de reluare a furnizării serviciilor către zonele afectate", se arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Defecţiunea a fost depistată în cursul săptămânii trecute şi a fost remediată provizoriu, intervenţia fiind amânată din cauza temperaturilor exterioare nefavorabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici