Zeci de cazuri de hipotermie la Şumuleu Ciuc

Peste 260 de pelerini de la Şumuleu Ciuc au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza hipotermiei, 20 dintre aceştia fiind copii care făceau parte dintr-un grup venit din Italia, a anunţat, sâmbătă seară, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

6277 afișări
Imaginea articolului Zeci de cazuri de hipotermie la Şumuleu Ciuc

Peste 260 de pelerini de la Şumuleu Ciuc au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza hipotermiei

"Am avut prin structurile pentru situaţii de urgenţă 141 de persoane la care s-a intervenit, iar altora peste 260 li s-a acordat asistenţă medicală fiind hipotermici. Dintre aceştia 20 erau copii care făceau parte dintr-un grup venit din Italia.Misiunile MAI nu s-au terminat încă, nici cele privind vizita Papei şi nici cele privind intervenţiile pentru salvarea de vieţi ca urmare a situaţiilor de urgenţă", a declarat Carmen Dan, la ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit ultimei evaluari a Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”, la evenimentele publice ale Sanctităţii Sale Papa Francisc de la Şumuleu Ciuc au participat 85.000 de pelerini. Judeţul Harghita este sub avertizare cod galben de ploi torenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici