Zeci de centrale termice, furate la Cluj din blocuri aflate în construcţie şi nefinalizate

Zeci de centrale termice au fost furate, în ultimele două luni, din blocuri aflate în construcţie şi pe care constructorii nu reuşesc să le finalizeze, în localităţi situate în jurul municipiului Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

20 afișări

Purtătorul de cuvând al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că primele furturi au început în toamna anului trecut, în comuna Floreşti, când din blocurile de locuinţe aflate în construcţie au fost furate 12 centrale termice.

Furturile au continuat în acest an în localitatea Apahida, de unde în lunie februarie şi martie au fost furate în total 51 de centrale termice.

Poliţiştii au reuşit să recupereze din ultimele furturi trei centrale din Floreşti şi cinci de la Apahida, reţinând două persoane, în cazul cărora procurorii au dispus însă interdicţia de a părăsi localitatea.

Potrivit sursei citate, centralele sunt furate din blocuri de locuinţe aflate în construcţie, pentru care constructorii nu mai au bani să le finalizeze, astfel că acestea sunt nelocuite şi nepăzite.

Valoarea prejudiciului nu a fost încă stabilită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici