Zeci de copaci căzuţi şi numeroase străzi au fost inundate, după o ploaie cu piatră în Galaţi FOTO VIDEO

  • Ploaie torenţială, cu grindină la Galaţi, joi seara.
  • Zeci de copaci au căzut şi numeroase străzi au fost inundate.
  • Pompierii şi angajaţii Primăriei Galaţi intervin cu numeroase echipe în diferite zone din oraş.
2700 afișări

O ploaie care a durat circa un sfert de oră a distrus zeci de copaci şi a inundat mai multe străzi în oraşul Galaţi. Oamenii aflaţi pe stradă la acel moment s-au speriat şi au căutat refugiu. Unii dintre ei au ales să filmeze momentul. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) sunt asaltaţi cu apeluri ale gălăţenilor care solicită intervenţia autorităţilor. „Avem foarte multe apeluri, circa 30. Acestea vor fi preluate în ordinea priorităţilor”, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi.

La ora redactării acestei ştiri, echipele Primăriei intervin pentru a elibera canalizările înfundate şi pentru a muta copacii rupţi de pe stradă, case şi maşini .

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici