Zeci de intervenţii în zona Bucureşti-Ilfov. Vântul puternic a dărâmat copaci şi stâlpi

Reprezentanţii ISU Bucureşti – Ilfov anunţă că pe parcursul nopţii au avut zeci de misiuni. Cele mai multe au fost în capitală şi au vizat îndepărtarea unor copaci şi stâlpi dărâmaţi de vântul foarte puternic.

960 afișări
Imaginea articolului Zeci de intervenţii în zona Bucureşti-Ilfov. Vântul puternic a dărâmat copaci şi stâlpi

Zeci de intervenţii în zona Bucureşti-Ilfov. Vântul puternic a dărâmat copaci şi stâlpi

Potrivit ISU, 20 de misiuni au fost în Bucureşti şi trei în Ilfov. Au fost îndepărtaţi de pe carosabil 15 copaci, cinci elemente de construcţie, doi stâlpi şi un semafor.

Cei de la ISU Bucureşti-Ilfov mai spun că nu sunt victime şi că opt maşini au fost avariate.

Marţi dimineaţa se intervine pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe străzile Anastasiu Constantin, Roşia Montana, Arhitect Hârjeu şi Aleea Salaj din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici