Video Zeci de oameni filmaţi când „culeg” pepeni, la ieşirea din Alexandria, căzuţi dintr-un camion | VIDEO

Zeci de oameni au fost filmaţi în timp ce luau din pepenii căzuţi dintr-un camion pe DE70, la ieşirea din Alexandria. Poliţia nu a fost sesizată în legătură cu acest eveniment, însă după oamenii s-au plâns de traficul îngreunat din cauza rămăşiţelor de pe drum.

1505 afișări

Mai multe maşini au profitat de traficul îngreunat şi s-au aprovizionat cu pepenii căzuţi dintr-o maşină de marfă. Maşina şi-a continuat drumul după incident, însă zeci de oameni s-au bucurat de moment şi au coborât din autoturisme pentru a-i strânge.

Dintr-o maşină de marfă care mergea spre Bucureşti a căzut, marţi, încărcătura de pepeni. În loc să oprească, şoferul şi-a continuat drumul, lăsând un drum european plin de pepeni.

Oamenii care tranzitau zona în acel interval de timp au oprit maşinile şi „au cules” pepenii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Dana Păşu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost făcută vreo sesizare pe tema pepenilor căzuţi pe drumul european 70, la momentul producerii incidentului. În schimb, Poliţia a fost sesizată puţin mai târziu în legătură cu o situaţie de trafic îngreunat din cauza pepenilor rămaşi pe drum şi a maşinilor care au oprit pentru a lua ce mai era întreg din marfa pierdută.

„Nu am primit nicio sesizare. Pepenii, pur şi simplu, au căzut, iar conducătorul auto care îi transporta nici măcar nu a oprit. Şi-a continuat drumul. Am fost sesizaţi mai târziu de faptul că e traficul îngreunat în zonă, pe fondul situaţiei apărute", a spus Dana Păşu.

Taguri:
drum european,
pepeni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici