Video Zeci de persoane depun flori şi aprind lumânări în memoria lui Păunescu, la casa acestuia - VEZI VIDEO

Câteva zeci de oameni, între care mai multe persoane publice, au trecut, vineri, pe la locuinţa lui Adrian Păunescu din centrul Capitalei, lăsând pe gardul casei acestuia flori şi drapele ale României sau aprizând câte o lumânare în memoria poetului.

42 afișări

La casa poetului Păunescu, au trecut, vineri, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostul primar al sectorului 3, Eugen Pleşca, dar şi omul de afaceri Viorel Păunescu. Cei doi nu au dat declaraţii presei, însă Pleşca a rămas aproape jumătate de oră pe trotuarul din faţa imobilului, pentru discuţii cu alţi admiratori ai poetului.

Înaintea acestora, la locuinţa familiei Păunescu din str. Dionisie Lupu a venit şi scriitorul Dinu Săraru, care a intrat în casa familiei Păunescu, pentru câteva zeci de minute.

Dinu Săraru s-a declarat îndurerat de "pierderea prematură" a lui Păunescu.

Persoanele care trec fie cu maşina, fie pe jos prin faţa casei în care a locuit Adrian Păunescu încetinesc sau chiar opresc, unii dintre ei pentru a depune un buchet de flori, alţii pentru a face fotografii.

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă, vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 26 octombrie cu probleme cardiace, renale şi hepatice.

Doctorul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca, a declarat, vineri dimineaţă, la ora 8.30, că inima lui Păunescu a încetat să bată la ora 7.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici