Zeci de persoane dintr-un bloc au fost evacuate în urma unei DEZINSECŢII nereuşite. "Ni s-a spus că este un incendiu. Patru scări de bloc erau pline cu fum"

Zeci de persoane dintr-un bloc din centrul oraşului Tulcea au fost evacuate, joi, după ce patru scări ale imobilului s-au umplut de fum. Specialiştii au stabilit că fumul a fost provocat de o dezinsecţie nereuşită.

643 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane dintr-un bloc au fost evacuate în urma unei DEZINSECŢII nereuşite. "Ni s-a spus că este un incendiu. Patru scări de bloc erau pline cu fum"

Zeci de persoane dintr-un bloc din Tulcea, evacuate în urma unei dezinsecţii nereuşite

Patru scări ale unui imobil din Tulcea s-au umplut, joi, de fum, iar locatarii au sunat imediat la 112.

Pompierii deplasaţi la faţa locului cu şase autospeciale au evacuat 87 de persoane, dintre care opt copii.

Şase vârstnici au suferit atacuri de panică.

”A fost o dezinsecţie nereuşită. Oamenii ne-au chemat, ni s-a spus că este un incendiu. De fapt era o dezinsecţie, probabil au folosit prea multe substanţe, patru scări de bloc erau pline cu fum. Noi ne-am dus acolo cu şase autospeciale, am evacuat numeroase persoane vârstnice”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu.

La faţa locului au ajuns şi echipaje ale ambulanţei tulcene, poliţişti şi jandarmi.

De asemenea, situaţia este monitorizată de autorităţile de mediu şi cel mai probabil firma care a făcut dezinsecţia va fi sancţionată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici