Zeci de persoane o conduc pe mama Mădălinei Manole pe ultimul drum

Zeci de persoane - rude, prieteni, cunoştinţe şi fani ai Mădălinei Manole - o conduc, marţi, pe mama artistei, Eugenia Manole, pe ultimul drum. "M-a impresionat durerea acestei mame, am simţit că trebuie să aprind o lumânare pentru acest suflet chinuit", spune o participantă.

187 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane o conduc pe mama Mădălinei Manole pe ultimul drum

Zeci de persoane o conduc pe mama Mădălinei Manole pe ultimul drum

Aproximativ 80 de persoane o conduc, marţi, pe Eugenia Manole, mama cântăreţei Mădălina Manole, pe ultimul drum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Slujba a început la ora 12, la Biserica Sfânta Treime, iar în jurul orei 13 cortegiul funerar a plecat spre cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Fanii cântăreţei sunt şi ei prezenţi şi au adus coroane de flori. La slujbă au participat, alături de fiu şi de soţ, rude, prieteni, cunoştinţe şi simpli cetăţeni.

Oamenii au adus flori şi au aprins lumânări.

"Suntem prietene de mulţi ani. Trebuia să mergem peste două săptămâni la Mănăstirea Ghigiu, împreună cu fiica mea. Nu am mai apucat", a declarat corespondentului MEDIAFAX o cunoştinţă a Eugeniei Manole.

"Nu am cunoscut-o personal, dar m-a impresionat durerea acestei mame, mai ales că întotdeauna cântecele Mădălinei Manole mi-au ajuns la suflet. Am simţit că trebuie să fac acest gest, să fiu prezentă la înmormântare şi să aprind o lumânare pentru acest suflet chinuit. Dumnezeu să o odihnească", a afirmat o femeie.

Mormântul Eugenia Manole va fi, potrivit familiei, în vecinătatea cavoului Mădălinei Manole.

Mama artistei a murit, sâmbătă seară, la Spitalul Municipal din Ploieşti, în braţele fiului ei. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, declara, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în ultima săptămână starea de sănătate a Eugeniei Manole s-a agravat. "M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură", spunea Marian Manole.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici