Zi agitată pentru salvamontiştii din Sinaia. Ei au salvat şapte persoane

  • Salvamontiştii din Sinaia au salvat şapte persoane cu probleme medicale în ultimele 24 de ore.
  • Victimele s-au confruntat cu diferite probleme în timp ce se aflau pe munte şi au solicitat ajutorul salvatorilor montani.
1564 afișări
Imaginea articolului Zi agitată pentru salvamontiştii din Sinaia. Ei au salvat şapte persoane

Zi agitată pentru salvamontiştii din Sinaia. Ei au salvat şapte persoane

Echipajele Salvamont Sinaia au salvat şapte persoane care s-au confruntat cu diferite probleme medicale. În ultimele 24 de ore, salvamontiştii au fost solicitaţi să salveze de pe munte persoane cu traumatisme şi epuziate fizic.

„Astăzi am fost solicitaţi să intervenim în şase cazuri pe domeniul montan şi am avut trei cazuri la cabinet: două persoane epuizate fizic au fost găsite pe Drumul de Vară, o persoană cu traumatism lombar - Pârtia de Sanie, o persoană cu traumatism cranio cerebral şi cu stare alterată - Pârtia de Sanie, o entorsă genunchi - Cota 1400, o persoană cu traumatism coloană lombară - Cota 1400 şi o persoană cu traumatism cranio-facial şi pierderi de cunoştinţă - Cota 1400”, scrie în mesajul Salvamont Sinaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici