Zidul unei case de pe Calea Moşilor s-a prăbuşit, traficul este restricţionat - FOTO

Zidul unei case vechi de pe Calea Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei, s-a prăbuşit marţi dimineaţă, traficul fiind temporar restricţionat, pe un singur sens.

67 afișări
Imaginea articolului Zidul unei case de pe Calea Moşilor s-a prăbuşit, traficul este restricţionat - FOTO

Zidul unei case de pe Calea Moşilor s-a prăbuşit, traficul este restricţionat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Traficul rutier a fost restricţionat pe banda I de circulaţie, pe Calea Moşilor, până la intersecţia cu strada Hristo Botev, se arată într-un comunicat de marţi al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, iar zona a fost izolată. Clădirea este în stare avansată de degradare, iar marţi dimineaţă s-au prăbuşit faţada şi acoperişul acesteia, molozul ajungând până pe şinele de tramvai.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie în zonă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, având în vedere că alte porţiuni din clădire s-ar putea prăbuşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici