Ziua Marinei, serbată în Parcul Herăstrău, cu jocuri marinăreşti şi plimbări gratuite pe lac

Ziua Marinei va fi serbată, sâmbătă, şi în Parcul Herăstrău din Capitală, printre manifestările incluse în program numărându-se o festivitate cu discurs al "zeului Neptun", dar şi jocuri marinăreşti şi plimbări gratuite pe lac.

391 afișări
Imaginea articolului Ziua Marinei, serbată în Parcul Herăstrău, cu jocuri marinăreşti şi plimbări gratuite pe lac

Ziua Marinei, serbată în Parcul Herăstrău, cu jocuri marinăreşti şi plimbări gratuite pe lac (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement (ALPAB), în colaborare cu Liga Navală şi Statul Major al Forţelor Armate, organizează sâmbătă, cu prilejul Zilei Marinei Române, o serie de evenimente dedicate acestei sărbători.

Astfel, începând cu ora 10.00, la Debarcaderul Central (Pavilion H), va avea loc festivitatea de deschidere, urmată de ridicarea pavilionului la catargul de pe malul Lacului Herăstrau, discursul "zeului mărilor Neptun" şi lansarea la apa a ancorei de flori în memoria marinarilor militari şi civili căzuţi la datorie.

Festivităţile se vor încheia la ora 12.00 cu jocuri marinăreşti.

În intervalul 12.00 - 19.30 publicul va avea acces gratuit la plimbările şi traversările cu vaporaşele ALPAB pe Lacul Herăstrău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici