Ziua Naţională a României, sărbătorită în Sectorul 6 cu o mie de porţii de fasole cu ciolan

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită de Primăria Sectorului 6 cu 1.000 de porţii de fasole cu ciolan, care vor fi oferite gratuit bucureştenilor, duminică, la evenimentul organizat în parcarea din zona Pieţei Drumul Taberei.

397 afișări
Imaginea articolului Ziua Naţională a României, sărbătorită în Sectorul 6 cu o mie de porţii de fasole cu ciolan

Ziua Naţională a României, sărbătorită în Sectorul 6 cu o mie de porţii de fasole cu ciolan (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Mediafax Foto)

"De 1 Decembrie, Primăria Sectorului 6 organizează un eveniment dedicat Zilei Naţionale a României, în parcarea din faţa Pieţei Drumul Taberei", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, începând cu ora 10.30, toţi locuitorii Sectorului 6 sunt invitaţi să celebreze 95 de ani de la Marea Unire cu peste 1.000 de porţii de fasole cu ciolan, într-un cadru specific cu muzică populară.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită şi de Primăria Sectorului 2, cu 100.000 de sarmale şi ţuică fiartă, care vor fi oferite gratuit bucureştenilor, duminică, la 20 de corturi ostăşeşti amenajate special pentru acest eveniment.

Potrivit reprezentanţilor autorităţii locale de sector, cele 20 de corturi vor fi amplasate în faţa sediului Primăriei Sectorului 2 (opt corturi) şi în Parcul Floreasca, la Şcoala nr. 40 din cartierul Periş, în Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, în Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, la Circul de Stat Globus, în Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, în Parcul Florilor din cartierul Pantelimon, la Complexul Miramar din cartierul Chişinău, la Sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2 din strada Paroşeni, în Parcul Tei, în Parcul Sf. Pantelimon şi în Parcul Creangă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici