Ziua Regalităţii 2020. Custodele Coroanei anunţă că evenimentele din acest an se anulează

Ziua Regalităţii, sărbătorită în fiecare an în data de 10 mai, va fi una fără evenimente, anul acesta, din cauza epidemiei. Majestatea Sa Margareta va transmite un mesaj tuturor românilor şi vor fi depuse coroane de flori la Statuia Regelui Carol I şi la bustul Regelui Mihai I din Bucureşti.

357 afișări
Imaginea articolului Ziua Regalităţii 2020. Custodele Coroanei anunţă că evenimentele din acest an se anulează

Ziua Regalităţii 2020. Custodele Coroanei anunţă că evenimentele din acest an se anulează

„În împrejurările actuale, Casa Majestăţii Sale Custodele Coroanei nu va mai organiza evenimentele tradiţionale cu prilejul sărbătorii naţionale de 10 Mai. Astfel, nu vor mai avea loc depunerea de flori şi ceremonialul militar de la Statuia Regelui Carol I, nici sărbătoarea populară „Garden Party” de la Palatul Elisabeta, la care participau, anual, mii de invitaţi din toate judeţele ţării şi din Republica Moldova”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei .

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei va transmite, duminică, un mesaj tuturor românilor cu ocazia sărbătorii naţionale de 10 Mai.

De asemenea, în memoria fondatorului dinastiei naţionale şi al statului modern român, un reprezentant al Casei Majestăţii Sale va depune, în mod simbolic, duminică, o coroană de flori la statuia Regelui Carol I din Piaţa Palatului Regal.

Reprezentantul Casei Majestăţii Sale va depune flori şi la bustul Regelui Mihai I din Piaţeta Regelui.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici