6 jucători de la Dinamo, testaţi pozitiv cu Covid

  • Dinamo are 6 cazuri noi de Covid la echipă, aceştia au fost trimişi în izolare
  • Partida cu Chindia din această seară a fost amânată
  • LPF a confirmat situaţia de la Dinamo
4633 afișări
Dinamo este lovită din nou de pandemia de coronavirus. După ce a avut deja 2 partide amânate în play-out după cazuri de Covid, astăzi 6 jucători au fost testaţi pozitiv. Ei vor trebui să intre în izolare, în timp ce ceilalţi jucători vor reface testul în 5 zile.
 
Liga Profesionistă de Fotbal a confirmat că a fost informată de situaţia de la Dinamo şi că partida care urma să se joace împotriva celor de la Chindia în această seară va fi reprogramată.
 
"Înţeleg că este vorba despre şase jucători testaţi pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Avem precedentul de la Petrolul, e clar. Au fost situaţii cu mai mulţi jucători testaţi pozitivi. Nu ştiu ce impact are asupra lotului. Îl aşteptăm pe domnul Bălănescu să ajungă la LPF şi să ajungă mai departe.
 
Nu vrem să fie dezavantajaţi, aşa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar nişte scenarii şi sper ca până la sfârşitul zilei să avem mai multe informaţii" a declarat Justin Ştefan la Pro X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici