A apărut Evo21, casca inteligentă pentru biciclişti

  • Evo21 este o cască inteligentă pentru ciclişti sau posesorii de trotinete electrice.
  • Casca are LED la 270 de grade şi ajută posesorul să semnalizeze.
  • O altă noutate este sistemul de trimitere a locaţiei în cazul unei urgenţe.
307 afișări
Imaginea articolului A apărut Evo21, casca inteligentă pentru biciclişti

Cascal Evo 21, produsă de Livall

 

40 de mii de biciclişti mor anual la nivel global în accidente în trafic. Şi în ţara noastră sunt implicaţi des în astfel de incidente grave. Acum a apărut o cască inteligentă care poate să rezolve parţial problema.
 
LIVALL (li-val) a prezentat o cască inteligentă pentru biciclişti. Are LED-uri pe aproape toată suprafaţa şi poate semnaliza schimbarea direcţiei. Mai mult, are şi un sistem prin care poate detecta o cazătură. Dacă posesorul nu opreşte în 90 de secunde notificarea de pe telefon, va fi transmis un mesaj cu locaţia către o persoană de contact.
Marius Petrache este multiplu campion naţional la ciclism şi crede că o astfel de cască poate salva vieţi.
 
MARIUS PETRACHE - campion naţional la ciclism:
”Mi se pare foarte utilă pentru oraş, dar şi pentru tur în exterior. Inovaţia aceea cu GPS-ul în caz de impact şi cu transmiterea unui mesaj în caz de urgenţă este şi la motociclete, la căştile de moto. Ar trebui să folosească cât mai mulţi oameni această cască, sau acest tip de cască în oraş”:
 
Nu doar bicicliştii pot să se protejeze cu o cască inteligentă. Edi foloseşte de câteva ori pe săptămână trotineta electrică şi crede că echipamentul de protecţie smart îl va ajuta să evite pericolul unui accident.
 
EDI MIREA:
”Practic în trafic tu ştii ce faci, dar nu ştii ce face cel de lângă tine şi e foarte bine să dai feedback-ul ăsta către ceilalţi participanţi la trafic. Casca asta cred că e o idee foarte bună mai ales pentru oamenii care merg foarte mult cu bicicleta sau trotineta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici