A început acţiunea „Joia biletelor" pentru Paris 2024

Cu mai puţin de două luni până la ceremonia de deschidere, noi bilete pentru Jocurile Olimpice vor fi puse în vânzare în fiecare joi, la ora 10:00 CEST, în cadrul operaţiunii "Ticketing Thursdays" de pe site-ul oficial de ticketing Paris 2024 - tickets.paris2024.org.

Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului A început acţiunea „Joia biletelor" pentru Paris 2024

A început acţiunea „Joia biletelor" pentru Paris 2024

În fiecare joi, la ora 10:00 CEST, Paris 2024 va pune în vânzare noi bilete pentru Jocurile Olimpice. Aceste bilete vor proveni fie din locurile alocate pe bază de cote, în aşteptarea finalizării capacităţii diferitelor locuri de desfăşurare a competiţiilor, fie din locurile rezervate pentru diferite părţi interesate implicate în Jocurile Olimpice.

10.000 de bilete vor fi puse în vânzare în fiecare joi pe site-ul oficial de vânzare a biletelor Paris 2024 - tickets.paris2024.org - oferind noi oportunităţi de a se bucura de experienţa unică a Jocurilor din Franţa. Pentru a lansa această operaţiune, peste 40.000 de bilete au fost puse în vânzare joi, 30 mai, începând cu ora 10:00 CEST, dintre care 30.000 în sporturi sau categorii care sunt în prezent epuizate.

Sunt puse în vânzare bilete pentru gimnastică artistică, rugby în şapte, volei pe plajă, baschet, skateboarding, curse de BMX, baschet 3X3, handbal, atletism, polo pe apă, box, lupte şi multe altele.

Biletele pentru finalele de seară la atletism încep de la 85 de euro, în timp ce echipele de rugby în şapte pot fi urmărite pe Stade de France de la 90 de euro sau cele de volei pe plajă la poalele Turnului Eiffel de la 24 de euro. De asemenea, sunt puse în vânzare noi bilete pentru ceremonii, inclusiv 1.000 de bilete pentru ceremonia de deschidere din 26 iulie în categoriile C şi E.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici