A început Roland Garros: Sorana Cîrstea este prima jucătoare a turneului care s-a calificat în turul doi

La al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Sorana Cîrstea, eliminată în turul 4 la ediţia trecută, a trecut azi, în ărimul tur, de Tatjana Maria, după o oră şi 4 minute, scor 6-3, 6-3.

367 afișări
Imaginea articolului A început Roland Garros: Sorana Cîrstea este prima jucătoare a turneului care s-a calificat în turul doi

A început Roland Garros: Sorana Cîrstea este prima jucătoare a turneului care s-a calificat în turul doi

Pe zgura de la Paris, Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 26 şi locul 27 în lume, n-a avut probleme, astăzi la prânz, cu sportiva aflată pe locul 107 WTA, Tatjana Mariana (34 de ani). Românca a intrat prima în turneu, de la ora 12.00, şi a obţinut cea mai rapidă victorie dintre toate partidele programate de la această oră.

După ce a câştigat primul set cu 6-3, românca a fost condusă cu 3-0 în setul secund. A revenit spectaculos, cu 6 game-uri consecutive adjudecate şi a reuşit o calificare fără emoţii.

În turul următor, sportiva născută la Târgovişte va da peste învingătoarea dintre o sportivă din SUA, Sloane Stephens, 53 WTA, şi germanca Jule Niemeier (22 de ani, 103 WTA).

Stephens, 29 de ani, a jucat finala la Roland Garros în 2018, fiind învinsă de Simona Halep, iar nemţoaica n-are mari realizări în carieră. Ea a venit din calificări, la actuala ediţie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici