A murit jurnalistul Sorin Satmari, fost ofiţer de presă la FRF şi LPF

Fostul jurnalist Sorin Satmari, în vârstă de 72 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi gazetari de la Sportul, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în jurul orei 9:00.

1519 afișări
Imaginea articolului A murit jurnalistul Sorin Satmari, fost ofiţer de presă la FRF şi LPF

A murit jurnalistul Sorin Satmari, fost ofiţer de presă la FRF şi LPF

Anunţul a fost făcut de Răzvan Boanchiş, pe pagina sa de facebook. Satmari suferea de mai mult timp de o boală necruţătoare, a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, însă inima i s-a oprit la primele ore ale dimineţii. Pasionat de fotbal şi tenis, Satmari a devenit şeful departamentului sport de la cotidianul Ziua după Revoluţie şi redactor-şef la Sportul Românesc. Pentru o perioadă a fost şi vicepreşedinte la CS Dinamo.

Din postura de ofiţer de presă, Satmari a fost membru al echipei lui Mircea Sandu la Federaţia Română de Fotbal, pentru ca apoi, din 2004, să devină director de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe 22 februarie 2012 a fost demis de finul său, Dumitru Dragomir, pentru că nu dăduse zăpada din curtea LPF. În ultimii ani de viaţă privea de la distanţă fenomenului sportiv din România.

Satmari a scris trei cărţi: Stand Up Comedy, Aici sunt banii dumneavostră şi Rică Raducanu sau prea mare pentru un careu atât de mic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici