A patra medalie pentru România la europenele U23 de scrimă

  • România a cucerit a patra medalie la ediţia din acest an a Campionatului European U23 de Scrimă, de la Budapesta.
  • Echipa masculină de sabie a câştigat vineri titlul de vicecampioană europeană a probei, după o finală pierdută în faţa Franţei, cu 40-45.
406 afișări
Imaginea articolului A patra medalie pentru România la europenele U23 de scrimă

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Scrimă

Cei patru tricolori care au tras pe planşă sunt Rareş Ailinca, Matei Cîdu, Radu Niţu şi Alexandru Zmău, conduşi de antrenorili Marius Gălăţanu, Rareş Dumitrescu, Alin Badea, Sandu Constantin şi Lucian Dina.

România a ajuns în finală după ce a învins în semifinale echipa Ucrainei, cu scorul de 45-40.

Pentru delegaţia României este cea de-a patra medalie obţinută la această ediţie a Campionatelor Europene de Scrimă U23 de la Budapesta. Radu Niţu a obţinut medalia de aur la sabie masculin individual, în timp ce Alexandru Zmău (sabie masculin individual) şi Sabina Martiş (sabie feminin individual) au obţinut la rândul lor medalii de argint.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici