Abel Moreno despre venirea la Steaua: Este un pas mare pentru cariera mea

Fotbalistul spaniol Abel Gomez Moreno s-a declarat încântat de faptul că s-a transferat la Steaua, subliniind că această mutare este un pas mare pentru cariera sa, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

21 afișări
Imaginea articolului Abel Moreno despre venirea la Steaua: Este un pas mare pentru cariera mea

Abel Moreno despre venirea la Steaua: Este un pas mare pentru cariera mea

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Steaua. Abia aştept să îmi cunosc noii colegi şi să mă antrenez alături de ei. Sper ca totul să iasă bine pentru mine aici. E un pas foarte important în cariera mea. Să vin de la o echipă precum Real Murcia la una precum Steaua e mare lucru, deoarece am ajuns la un club mare, care se prezintă anual în cupele europene. Este un obiectiv impresionant pentru mine şi doresc să joc cât mai bine şi să ajut la îndeplinirea obiectivelor trasate de conducere", a spus Moreno.

Moreno a precizat că vrea să joace cât mai bine şi să ajute Steaua să-şi îndeplinească obiectivele.

"În primul rând, ştiam tot ce cunosc oamenii din străinatate despre Steaua. Că joacă mereu în cupele europene, că are mulţi internaţionali, că este o echipă foarte importantă aici, chiar cea mai importantă din România. Sper să joc cât mai bine. Mi-ar plăcea că jocul echipei să-i facă să se simtă foarte bine. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta Steaua să joace cât mai bine şi să-şi atingă obiectivele", a comentat Moreno.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici