Abel Moreno vrea să plece de la Steaua

Mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno, adus de FC Steaua de la Real Murcia, a declarat că dacă ştia că nu va juca în Liga Campionilor ar fi rămas în Spania, şi că la iarnă vrea să plece de la gruparea din Bulevardul Ghencea, informează Marca.

103 afișări
Imaginea articolului Abel Moreno vrea să plece de la Steaua

Abel Moreno vrea să plece de la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"M-a încântat ideea de a juca în Liga Campionilor, Steaua îmi oferea această posibilitate. Nu m-au trecut pe lista UEFA. Cel mai rău este că nimeni nu mi-a explicat cu exactitate de ce şi mai ales când au înscris pe listă jucători care erau accidentaţi. Am venit aici pentru că antrenorul m-a dorit, aşa că e de neînţeles. Nu ştiu dacă Gigi Becali a avut de-a face cu acest lucru. Până la urmă, el este cel care plăteşte şi comandă. Este ciudat, pentru că au insistat mult pentru transferul meu, care s-a făcut după lungi negocieri. Dacă aş fi ştiut că nu voi juca în Liga Campionilor, aş fi rămas în Spania", a spus jucătorul spaniol.

Abel Moreno a menţionat că nu mai are niciun viitor la Steaua.

"Stau singur şi adevărul este că petrec mult timp conectat la internet, în casă. Nu prea ai ce face, câteodată mai merg prin magazine. Voi juca ce mi-a mai rămas până la iarnă, atunci voi căuta să plec la mai bine", a spus el.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că s-a lămurit asupra valorii lui Abel Moreno: "Cât dai, atâta face, am dat 200.000".

Abel Moreno a jucat pentru Steaua II în Cupa României, marcând un gol.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici