Absenţă de marcă de la Cupa Mondială: accidentat, senegalezul Mane vede turneul final la TV

Atacantul senegalez Sadio Mane nu va mai evolua la Cupa Mondială din Qatar, afectând serios şansele echipei sale, după ce oficialii au confirmat joi că va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, după o accidentare la picior suferită în perioada premergătoare turneului.

113 afișări
Imaginea articolului Absenţă de marcă de la Cupa Mondială: accidentat, senegalezul Mane vede turneul final la TV

Absenţă de marcă de la Cupa Mondială: accidentat, senegalezul Mane vede turneul final la TV

Mane era incert pentru echipa vest-africană după ce s-a accidentat jucând pentru clubul german Bayern Munchen.

"Din nefericire, RMN-ul de astăzi (joi) ne arată că recuperarea nu este atât de favorabilă pe cât am sperat şi, din păcate, ne hotărâm să declarăm retragerea lui Sadio de la Cupa Mondială", a declarat reporterilor medicul echipei Senegalului, Manuel Afonso.

Atacantul a fost crucial pentru succesul recent al Senegalului, considerată cea mai mare speranţă a Africii la Cupa Mondială.

Absenţa sa va fi o lovitură pentru şansele africanilor de a ieşi din Grupa A, unde vor înfrunta luni Olanda, înainte de a juca împotriva ţării gazdă, Qatar, şi Ecuador.

Mane a fost talismanul echipei, marcând penalty-ul câştigător în finala Cupei Africii pe Naţiuni din Camerun în februarie şi şase săptămâni mai târziu asigurând calificarea la Cupa Mondială. În ambele ocazii, au învins Egiptul la penalty-uri după prelungiri.

Mane, în vârstă de 30 de ani, a fost numit de două ori fotbalistul african al anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mane,
senegal,
qatar 2022

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici