AC Milan a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor

Formaţia AC Milan, deţinătoarea Ligii Campionilor şi a Supercupei Europei, a câştigat, duminică, la Yokohama, Campionatul Mondial al cluburilor, după ce a învins în finală, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa argentiniană Boca Juniors.

2 afișări
Imaginea articolului AC Milan a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor

AC Milan a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor

AC Milan a intrat în istorie, după ce a devenit prima formaţie ce a câştigat de patru ori această competiţie. AC Milan a câştigat de trei ori, la fel ca şi Boca Juniors, Cupa Intercontinentală, competiţie ce a precedat Campionatul Mondial al cluburilor.

Milanezii, învinşi de aceeaşi adversari în 2003 (3-1 la penaltiuri, 1-1 după prelungiri), şi-au astfel revanşa în faţa formaţiei Boca Juniors.

Duminică, pentru AC Milan au marcat Filippo Inzaghi '21, '70, Alessandro Nesta '50 şi Kaka '61.

Reuşitele formaţiei Boca Juniors au fost semnate de Rodrigo Palacio '23 şi Ambrosini '85 (autogol).

Fiecare echipă a rămas cu un jucător mai puţin, după ce Kaladze a fost eliminat în minutul 77 de la AC Milan, iar Ledesma în minutul 88 de la Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici