AC Milan i-a reziliat oficial contractul lui Filippo Inzaghi

Tehnicianul Filippo Inzaghi a fost demis oficial, joi, din funcţia de antrenor principal al echipei AC Milan, după ce a încheiat sezonul pe locul 10 în Serie A, a anunţat clubul italian.

133 afișări
Imaginea articolului AC Milan i-a reziliat oficial contractul lui Filippo Inzaghi

AC Milan i-a reziliat oficial contractul lui Filippo Inzaghi (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Ne pare rău, dar este decizia corectă în acest moment", se arată în comunicatul clubului AC Milan.

Conform presei peninsulare, tehnicianul sârb Sinisa Mihajlovici va fi numit în funcţia de antrenor principal până la finalul săptămânii, după ce Carlo Ancelotti a refuzat oferta clubului patronat de Silvio Berlusconi.

Filippo Inzaghi (41 de ani), care a jucat pentru AC Milan în perioada 2001-2012, a fost numit antrenor principal în vara trecută, după ce a pregătit timp de două sezoane echipa de tineret a clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici