AC Milan îi aduce un omagiu lui Simoncelli, la meciul cu Lecce

AC Milan a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că îi va aduce un omagiu la meciul de pe teren propriu cu Lecce, din week-end, pilotului italian Marco Simoncelli, care a decedat la 23 octombrie 2011, exact în ziua în care milanezii au jucat partida din tur cu formaţia din Lecce.

129 afișări
Imaginea articolului AC Milan îi aduce un omagiu lui Simoncelli, la meciul cu Lecce

Marco Simoncelli (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Duminică-Sic pe San Siro. La Milan-Lecce, la patru luni după moartea lui, tot stadionul San Siro va aplauda îndelung în memoria lui Marco Simoncelli, care era un mare fan al Milanului. 58 de copii de la şcoala Coriano de juniori a AC Milan vor intra pe teren înainte de începerea meciului, cu un banner cu imaginea vedetei din Romagna", notează site-ul oficial al grupării milaneze.

Marco Simoncelli (Honda) a căzut, la 23 octombrie, în turul doi al Marelui Premiu al Malaysiei la MotoGP şi a rămas la pământ, fără cască, el încetând din viaţă la spital, unde fusese transportat cu elicopterul. După ce a căzut, Simoncelli a fost călcat de compatriotul său Valentino Rossi (Ducati) şi de americanul Colin Edwards (Yamaha), acesta din urmă alegându-se cu un umăr dislocat. Simoncelli, în vârstă de 24 de ani, a fost scos cu ambulanţa de pe pistă şi a fost transportat la un spital cu elicopterul, unde a ajuns în stop cardiorespirator, iar după câteva minute a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici