AC Milan nu se îndoieşte că Balonul de Aur îi va reveni lui Kaka

Preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, şi tehnicianul Carlo Ancelotti consideră că Balonul de Aur este un trofeu pe care fotbalistul brazilian Kaka îl va obţine cu siguranţă în acest an.

2 afișări
Imaginea articolului AC Milan nu se îndoieşte că Balonul de Aur îi va reveni lui Kaka

AC Milan nu se îndoieşte că Balonul de Aur îi va reveni lui Kaka

"Kaka este un băiat bun căruia orice părinte din lume i-ar da fiica să o ia de soţie. În plus, Kaka a făcut lucruri stratosferice, cu loviturile sale de maestru", a declarat Berlusconi, după ce a fost întrebat cine va fi câştigătorul Balonului de Aur.

La rândul său, Carlo Ancelotti a spus: "Încă nu este nimic oficial, dar aş fi uluit dacă el nu ar câştiga Balonul de Aur".

Cotidianul italian Corriere della Sera a scris că jucătorul echipei AC Milan a fost anunţat deja ca fiind câştigătorul Balonului de Aur, deşi anunţul oficial se va face pe data de 2 decembrie, la Paris.

Câştigătorul Balonului de Aur, trofeu decernat în fiecare an de publicaţia France Football, este ales de un juriu format din 96 de jurnalişti din tot atâtea ţări. Pe lista celor 50 de nominalizaţi nu se află niciun român. Trofeul va fi decernat la 2 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici