AC Milan rămâne la conducere în Serie A, după ce a învins Verona

  • Cu doar 2 etape rămase de jucat în Serie A, AC Milan se menţine în fruntea clasamentului, după ce a învins duminică seara pe Verona, în deplasare, cu 3-1.
  • Rossoneri sunt la două puncte distanţă în faţa concitadinei Internaţionale.
373 afișări
Imaginea articolului AC Milan rămâne la conducere în Serie A, după ce a învins Verona

Sursa foto: Profimedia

Tonali a marcat de trei ori, prima dată în minutul 16, însă golul a fost anulat pe motiv de offside, după consultarea arbitrului video.

Primul gol validat a aparţinut gazdelor, Faraoni deschizând scorul în minutul 38, cu o locitură de cap, din apropiere.

Au urmat cele 2 goluri valabile marcate de Tonali, în minutele 45+3 şi 50.

Florenzi a închis tabela în minutul 87, spulberând emoţiile fanilor milanezi care mai au de aşteptat doar două etape până la o posibilă câştigare a titlului în Italia.

În ultimele etape, AC Milan joacă cu Atalanta şi Sassuolo, în timp ce Inter întâlneşte pe Cagliari şi Sampdoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici