Academica Clinceni-Universitatea Craiova, din runda a 14-a a Ligii 1, se joacă duminică. ORA meciului

Academica Clinceni va primi vizita Universităţii Craiova, duminică, de la ora 15:00, pe stadionul din Clinceni, în runda cu numărul 14 din Liga 1.

168 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni-Universitatea Craiova, din runda a 14-a a Ligii 1, se joacă duminică. ORA meciului

Academica Clinceni-Universitatea Craiova, din runda a 14-a a Ligii 1, se joacă duminică, de la 15:00

Partida va reprezenta primul joc pentru Academica Clinceni în Liga 1 disputat pe propria arenă, lucrările de modernizare la stadionul din Ilfov finalizându-se recent. În prima parte a campionatului, echipa lui Ilie Poenaru a evoluat la Voluntari, Giurgiu sau Călăraşi.

Academica Clinceni nu a mai câştigat în Liga 1 în ultimele trei runde, însă ilfovenii au obţinut un punct valoros în precedenta etapă, contra celor de la FC Viitorul, scor 0-0. Formaţia pregătită de Ilie Poenaru se clasează pe locul 13, penultimul, cu 10 puncte acumulate.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova vine după o înfrângere înregistrată pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 0-2. Echipa lui Victor Piţurcă se află pe locul 3, cu 23 de puncte.

"Craiova are un stil diferit, este o echipă care este mai directă, o echipă care verticalizează mult mai mult. O echipă foarte bună, cu un antrenor care impune foarte mult disciplină tactică şi de grup. Jucăm pe stadionul nostru şi sperăm ca asta să fie un imbold pentru jucători, deoarece cred că o să fie aproape plin stadionul, dacă nu plin", a declarat Ilie Poenaru, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.

"Meciul cu Clinceni a devenit foarte important pentru noi, fiindcă avem mare nevoie de cele trei puncte şi să ne revenim din punct de vedere psihic, fiindcă îi simt şi pe băieţi cam supăraţi. Am văzut meciul din tur, iar Craiova a câştigat cu şansă atunci, cum am văzut şi ultimul meci al Clinceniului cu Viitorul şi jocul a fost egal, puteau să şi câştige, au avut două bare. Clinceniul este o echipă cu jucători tehnici, care joacă fotbal şi au căpătat deja şi experienţă în Liga I. Noi suntem favoriţi, dar trebuie să arătăm acest lucru pe teren, să vorbească faptele. Vor fi şi schimbări în echipă, fiindcă avem meciuri la 3-4 zile şi o să folosesc toţi jucătorii în perioada următoare. Este un meci periculos, fiindcă dacă vom câştiga lumea va spune că este ceva normal, dar dacă vom pierde, va fi o catastrofă. Încă o dată, Clinceniul este o echipă care joacă fotbal", a spus şi Piţurcă.

În meciul tur, disputat la Craiova, Universitatea a învins la limită, scor 3-2.

Partida Academica Clinceni-Universitatea Craiova va fi arbitrată de Andrei Antonie, care va fi ajutat la cele două linii de Florin Danşa şi Marius Badea, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Adrian Comănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici