Acces gratuit pentru spectatori la meciul FC Vaslui - Oţelul Galaţi

Conducerea FC Vaslui a decis ca spectatorii să aibă acces gratuit la meciul cu Oţelul Galaţi, programat duminică, în etapa a XVI-a a Ligii I, o premieră în acest sezon pentru gruparea vasluiană.

17 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru spectatori la meciul FC Vaslui - Oţelul Galaţi

Acces gratuit pentru spectatori la meciul FC Vaslui - Oţelul Galaţi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Am considerat că iubitorii de fotbal şi susţinătorii echipei FC Vaslui merită un cadou, mai ales că este ultimul meci din tur susţinut pe teren propriu. Ne dorim ca stadionul să fie arhiplin astfel încât, cu ajutorul spectatorilor, să propulsăm echipa pe prima poziţie a clasamentului", a declarat Alex Guzganu, ofiţerul de presă al FC Vaslui.

Titularii de abonamente vor avea prioritate la ocuparea locurilor menţionate în cardurile cumpărate la începutul campionatului. Până acum, costurile biletelor de acces pe stadionul din Vaslui variau între 5 lei la peluze şi 30 de lei la tribuna 0.

FC Vaslui va întâlni, duminică, de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici