Acces limitat la 50 % din capacitatea arenelor la Australian Open, din cauza COVID-19

Accesul spectatorilor pe principalele stadioane de tenis de la Australian Open vor fi limitate la 50% din capacitate, în conformitate cu restricţiile actualizate ale COVID-19, au anunţat joi organizatorii, în timp ce autorităţile se luptă cu o creştere a numărului de cazuri în Melbourne.

149 afișări
Imaginea articolului Acces limitat la 50 % din capacitatea arenelor la Australian Open, din cauza COVID-19

De asemenea, măştile de faţă vor fi obligatorii pentru toţi spectatorii, cu excepţia celor care mănâncă sau beau, iar în spaţiile de ospitalitate din interior va exista o limită de densitate de o persoană la doi metri pătraţi.

Tennis Australia (TA) a precizat că plafonul de 50% se aplică doar pentru vânzările de bilete de pe terenul central de la Rod Laver Arena şi de pe al doilea teren, Margaret Court Arena.

„Nu există nicio modificare în ceea ce priveşte accesul la abonamentele de acces şi ne aşteptăm în continuare să avem o participare numeroasă", a declarat Ben Slack, directorul executiv al TA, într-o declaraţie.

„Suntem încrezători în măsurile COVIDSafe pe care le avem în vigoare".

Statul Victoria, care găzduieşte Grand Slam-ul în capitala statului Melbourne, a raportat joi 37.169 de cazuri noi de COVID-19 şi 25 de decese.

Numărul cazurilor este în uşoară scădere faţă de cea de miercuri, când s-au înregistrat 40.127 de infectaţi.

Pregătirile pentru Australian Open, care începe luni, au fost umbrite de îndoielile legate de participarea campionului Novak Djokovic.

Lui Djokovic i-a fost anulată viza şi a fost reţinut de autorităţile de frontieră australiene timp de mai multe zile, înainte de a fi eliberat luni, după ce a câştigat un proces în instanţă.

Guvernul din Victoria a declarat că toate biletele cumpărate până în prezent pentru Grand Slam au rămas valabile, ceea ce implică faptul că vânzările de obicei rapide pe terenurile principale nu au atins 50% din capacitate pentru nicio sesiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici